Тернопільські ковбаси: найкращі рецепти для вашого столу
Опубліковано: 06/02/2025
Ковбаса — це не тільки смачний продукт для бутербродів, але й чудовий інгредієнт для різноманітних страв. Ось три простих і смачних рецепти з продукцією «Рибак Тернопільські ковбаси».
1. Ситний омлет з ковбасою
3 яйця 50 г твердого сиру 100 г ковбаси «Мисливська» 1/2 солодкого перцю
Наріжте ковбасу і перець кубиками, обсмажте на сковороді.
Додайте збиті яйця, посипте тертим сиром.
Готуйте під кришкою 5 хвилин.
2. Домашня піца з ковбасою
Готове тісто для піци 100 г томатного соусу 150 г сиру моцарела 150 г ковбаси «Салямі»
Розкачайте тісто, змастіть соусом.
Викладіть нарізану ковбасу та натертий сир.
Запікайте 15 хвилин при 200°C.
3. Картопляний гратен з ковбасою
4 картоплини 200 мл вершків 100 г сиру 150 г ковбаси «Докторська»
Наріжте картоплю та ковбасу кружечками.
Викладіть шарами у форму, залийте вершками, посипте сиром.
Запікайте 40 хвилин при 180°C.
Готуйте смачно разом із «Рибак Тернопільські ковбаси» та дивуйте рідних неперевершеними стравами!