Рецепт 2. Домашня піца з салямі «Мисливська» від ТМ «Рибак» – італійський настрій по-українськи
Опубліковано: 26/10/2025
Піца – улюблена страва мільйонів, а її головний секрет – це якісні інгредієнти. Салямі «Мисливська» від ТМ «Рибак. Тернопільські ковбаси» надає піці особливого аромату копчення і пряного смаку. Така страва ідеально підходить для вечірки з друзями, родинного обіду чи навіть як швидка вечеря після роботи.
Інгредієнти для тіста (на 2 піци Ø 28 см):
Борошно – 500 г
Вода тепла – 300 мл
Дріжджі сухі – 7 г
Цукор – 1 ч. л.
Сіль – 1 ч. л.
Оливкова олія – 3 ст. л.
Інгредієнти для начинки:
Ковбаса «Салямі Мисливська» – 250 г
Твердий сир – 200 г
Соус томатний – 200 г
Помідори – 2 шт.
Болгарський перець – 1 шт.
Оливки – 10 шт.
Орегано та базилік – за смаком
Приготування тіста:
У теплій воді розчинити дріжджі з цукром.
Додати борошно, сіль і оливкову олію. Замісити тісто.
Домашня піца з «Мисливською салямі» від ТМ «Рибак» – це поєднання українських традицій і європейських смакових акцентів. Вона ситна, ароматна й обов’язково сподобається всім, хто любить якісні ковбаси та домашню кухню.