Картопляні деруни з ковбасою: класичний смак з новим акцентом

Картопляні деруни з ковбасою: класичний смак з новим акцентом
Опубліковано: 16/03/2025

Чому варто приготувати?

Деруни з ковбасою – це чудова альтернатива традиційним картопляним оладкам. Хрустка скоринка, ніжна текстура та аромат копченостей зроблять цю страву улюбленою у вашій родині.

Інгредієнти:

• 4 картоплини
• 150 г ковбаси (копченої, вареної або салямі)
• 1 яйце
• 2 ст. ложки борошна
• Сіль, перець за смаком
• Олія для смаження

Приготування:

1. Очистіть і натріть картоплю на дрібній тертці, відтисніть зайву рідину.
2. Наріжте ковбасу маленькими кубиками, змішайте з картопляною масою.
3. Додайте яйце, борошно, сіль і перець, ретельно перемішайте.
4. Викладайте суміш ложкою на розігріту сковороду з олією та обсмажуйте по 3-4 хвилини з кожного боку.
5. Подавайте гарячими зі сметаною або улюбленим соусом.

Більше новин