Домашня піца з ковбасою “Рибак”: швидко, смачно, по-домашньому
Опубліковано: 06/04/2025
Піца – одна з найулюбленіших страв у всьому світі. Її можна готувати вдома, експериментуючи з інгредієнтами та створюючи ідеальні поєднання смаків. Якщо ви любите смачну, ароматну та ситну піцу, тоді цей рецепт саме для вас! Головна особливість – використання ковбаси “Рибак Тернопільські Ковбаси”, яка додасть насиченого м’ясного смаку.
Інгредієнти:
300 г пшеничного борошна
200 мл теплої води
10 г сухих дріжджів
1 ст. ложка оливкової олії
1/2 ч. ложки солі
150 г томатного соусу
200 г ковбаси “Рибак”
150 г сиру моцарела
1 болгарський перець
100 г печериць
Свіжа зелень для подачі
Приготування:
Готуємо тісто. Розчиняємо дріжджі у воді, додаємо сіль, олію та поступово вводимо борошно. Замішуємо м’яке тісто та залишаємо його на 30 хвилин у теплому місці.
Формуємо основу. Розкачуємо тісто у форму круга або квадрата.
Начинка. Змащуємо основу томатним соусом, викладаємо нарізану ковбасу “Рибак”, гриби, болгарський перець і рівномірно посипаємо сиром.
Випікання. Ставимо піцу в розігріту до 200°C духовку та випікаємо 15–20 хвилин.
Подача. Дістаємо піцу, посипаємо зеленню та подаємо гарячою.
Такий рецепт дозволить вам приготувати ароматну, соковиту та неймовірно смачну піцу, яка стане справжньою окрасою вашого столу!