Про компанію ТМ "РИБАК" Тернопільські ковбаси

ТМ “РИБАК” — компанія-виробник ковбасної продукції, історія якої розпочалась у Тернополі. Підприємство розташоване в мальовничій місцевості і дбайливо оберігає українські традиції та авторську рецептуру.

Гарний смак — прикраса життя

Це наш девіз, що ми впевнено наслідуємо. Це пристрасть до виготовлення ковбасних виробів та м’ясних делікатесів. Вже майже 30 років ТМ “Рибак” залишається вірною винятковим смакам. За цей час ми стали одним із найсильніших гравців на локальному ринку у своїй галузі.

ТМ “Рибак” вдається вдало поєднувати традиційні методи виробництва з сучасними технологічними процесами. Про це свідчать нагороди та відзнаки, які отримує ТМ “Рибак” вже кілька років поспіль перемагає у Всеукраїнському конкурсі якості “100 кращих товарів України”. Ми завжди прагнемо задовольнити бажання наших клієнтів. 

Головний орієнтир ТМ “Рибак” — смаки та аромати, які наші покупці пам’ятають з дитинства. Канапка з ковбасою на сніданок, сосиски на швидкий перекус, аромати копченого м’яса, яким пригощав дідусь…

Гарний смак — прикраса життя

Орієнтир на якість

Весь процес виробництва контролюється висококваліфікованою командою наших технологів, які постійно стежать за найважливішими показниками, щоб чесно сказати, що пропонуємо своїм покупцям продукцію, виготовлену за найвищими стандартами. Керівництво ТМ “Рибак” усвідомлює зростаючі очікування щодо якості та безпеки харчових продуктів, тому готова продукція прагне відповідати вимогам ринку та очікуванням наших споживачів. Сертифікати якості, що мають ковбасні вироби та м’ясні делікатеси ТМ “Рибак” найкраще тому підтвердження.

Орієнтир на якість

Виробництво продукції

Своїм неповторним смаком і чудовим ароматом продукція від ТМ “Рибак” зобов’язана ретельно відібраній м’ясній сировині та особливому складу трав і спецій, пропорції яких зберігаються з 1998 року. Виробнича лінія обладнана за євростандартами, але залишає місце для традиційної ручної роботи. Щомісяця велика кількість нашої продукції потрабляє на склади, у магазини та на стіл до наших покупців. Партнерські відносини з місцевими підприємствами дозволяють формувати доступні ціни для кінцевого споживача. Стратегічна перевага компанії над конкурентами є, з одного боку, результатом багаторічного досвіду, а з іншого – результатом тісно інтегрованих ланок нашої діяльності.

Виробництво продукції

Розвиток на ринку

ТМ “Рибак” постійно прагне до розвитку та пошуку нових можливостей виробництва. Ми шукаємо нові смаки, планомірно розширюємо виробництво, а також дбаємо про модернізацію обладнання. Завдяки цьому наші виробничі потужності постійно збільшуються, як і географічне охоплення ринку. Підприємство засновано у Тернополі, але продукцію ТМ "Рибак" можна придбати в різних регіонах України.

Розвиток на ринку

Наша команда

У наших співробітниках ми цінуємо те, що кожен відчуває відповідальність за розвиток компанії. Зараз у нашій команді працює багато однодумців. Саме їхніми щоденними зусиллями, досвідом і знаннями наша продукція виділяється своїм винятковим смаком і спокусливим ароматом, який так цінують наші покупці.

Високу якість ковбасної продукції та м’ясних делікатесів забезпечують працівники виробництва, висококваліфіковані технологи та контролери якості, а також багато інших спеціалістів. Разом ми дбаємо про те, щоб продукти смаколики ТМ "Рибак" потрапляли до столу українців по обидві сторони Дніпра.

Наша команда
Наша Історія
Заснування компанії
1998
2004
Відкрито перший великий цех виробництва
Переможець регіонального рівня Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України»
2011
2014-2015
Переможець регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України»
Отримано сертифікат якості ISO22000
2019
2020
Виробничі площі збільшено на понад 2000м2
Запуск цеху консервування
2021
2023
Ребрендинг компанії, та впровадження нових технологічних процесів на підприємстві